"Anonymous" uzlauzis Krievijas propagandas TV kanālus, pārraidot video liecības par karu Ukrainā

Ārvalstīs
Sargs.lv/Ukrainska Pravda
Vēstījums Krievijas propagandas TV kanālos, ko pārraida "Anonymous"
Foto: Vēstījums Krievijas propagandas TV kanālos, ko pārraida "Anonymous"/Foto: @YourAnonTV/Twitter

Starptautiskais hakeru grupējums "Anonymous" uzlauzis Krievijas straumēšanas vietnes “Wink” un “Ivi” (analogs platformai “Netflix”), kā arī televīzijas kanālus “Russia24”, “Channel One "," Moscow 24 ", tajos pārraidot video liecības par karu Ukrainā, atsaucoties uz "Anonymous", paziņoto mikroblogošanas vietnē “Twitter”, vēsta “Ukrainska Pravda”.

Krievijas propagandas TV kanālos "Anonymous" arīdzan ievietojis paziņojumu, norādot, ka krievi iebilst pret genocīdu Ukrainā.

"Mēs esam parasti Krievijas pilsoņi. Mēs iebilstam pret karu Ukrainas teritorijā. Krievija un krievi ir pret karu! Šo karu veica Putina noziedzīgais, autoritārais režīms parasto Krievijas pilsoņu vārdā. Krievi iebilst pret genocīdu Ukrainā," teikts paziņojumā.

Sargs.lv jau vēstījis, ka, reaģējot uz Krievijas diktatora Vladimira Putina veikto iebrukumu Ukrainā, starptautiskais hakeru grupējums “Anonymous” pieteica karu Krievijai.  Neilgi pēc tam grupējums uzlauza Krievijas Aizsardzības ministrijas datubāzi. Savukārt, reaģējot arī uz Baltkrievijas iesaisti agresijā pret Ukrainu, grupējums pieteica karu arī šai valstij.

Dalies ar šo ziņu