Latvijas Vēstniecība ASV organizēs simpoziju par aizsardzības dronu tehnoloģijām

Ārvalstīs
Sargs.lv
drons
Foto: srž. Ēriks Kukutis / Aizsardzības ministrija

2024. gada 16. oktobrī Latvijas Vēstniecība ASV sadarbībā ar Latvijas Amerikas Tirdzniecības Kameru (LACC), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA), kā arī Latvijas Aizsardzības ministriju un ģenerālsponsoru LMT organizēs simpoziju par aizsardzības dronu tehnoloģijām.

Pasākuma norises laikā tiks pulcēti biznesa līderi un zīmīgas amatpersonas no Latvijas, ASV, kā arī citām draudzīgām valstīm, lai izpētītu dronu tehnoloģiju attīstību un veicinātu starptautisko sadarbību aizsardzības jomā.

Šis simpozijs būs vērtīgs pasākums tiem, kas iesaistīti vai interesējas par aizsardzības un dronu tehnoloģijām, sniedzot vērtīgus ieskatus un veicinot stipras transatlantiskās partnerības.

Dalībniekiem būs iespēja iesaistīties ekskluzīvā, neformālā pasākumā pēc oficiālās daļas ar nozares un aizsardzības jomas līderiem, veicinot potenciālas sadarbības un biznesa iespējas.

Izglītojošā rīta sesija būs speciāli paredzēta Latvijas uzņēmumiem, sniedzot ieskatu un vadlīnijas par sadarbības iespējām ar ASV Aizsardzības departamentu.

Dalies ar šo ziņu