Ukraiņiem panākumi uz dienvidiem no Robotines

Konfliktu zonas
LETA/UNN
Ukrainas karavīri pie Robotines
Foto: Reuters/Scanpix. Ukrainas karavīri pie Robotines

Ukrainas karavīriem bijuši panākumi rajonos uz dienvidiem no Robotines, viņi arī turpina uzbrukuma darbības uz dienvidiem no Bahmutas, nostiprinās sasniegtajās robežās, pavēstīja ģenerālštāba pārstāvis Andrijs Kovaļovs.

"Aizsardzības spēkiem veicot uzbrukuma operāciju Melitopoles virzienā, mūsu vienībām bija panākumi rajonos uz dienvidiem no Robotines, nostiprinās sasniegtajās robežās, "telemaratona ēterā sacīja Kovaļovs.

"Bahmutas virzienā aizsardzības spēki turpina īstenot uzbrukuma darbības uz dienvidiem no Bahmutas pilsētas, nostiprinās sasniegtajās robežās," piebilda ģenerālštāba pārstāvis.

Ukraiņu karavīri arī turpina atturēt Krievijas karaspēka uzbrukumu Avdijivkas un Marjinkas virzienos, norādīja Kovaļovs.

"Šeit pretinieks nesekmīgi veica uzbrukuma darbības Keramikas, Avdijivkas, Marjinkas, Krasnohorivkas rajonā, uz dienvidiem no Prečistivkas Doneckas apgabalā," sacīja pārstāvis.

Turklāt aizsardzības spēki turpina atturēt Krievijas karaspēka uzbrukumu Kupjanskas, Limanas un Bahmutas virzienos, norādīja Kovaļovs.

Dalies ar šo ziņu