Video: Valsts aizsardzības dienesta karavīru tuvinieki viesojas Ādažu bāzē

15. jūlijā Ādažu bāzē noritēja valsts aizsardzības dienesta karavīru Vecāku diena, ko organizēja karavīru apmācībā iesaistītā Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigāde.

“Jūs vairākkārtīgi esat attaisnojuši uz sevi liktās cerības – jūs jau šodien esat pelnījuši atzinību,” pasākumā uzrunājot valsts aizsardzības dienesta karavīrus uzsvēra Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieris pulkvedis Oskars Kudlis.

Valsts aizsardzības dienesta karavīru vecākiem un tuviniekiem tā bija unikāla iespēja iepazīties ar Ādažu bāzes infrastruktūru un dienesta ikdienu, aplūkot karavīru ekipējumu un klātienē tikties ar Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes vadību. Pasākuma viesi par dienestu un tā apstākļiem Ādažu bāzē bija patīkami pārsteigti un pauda pārliecību, ka jaunieši ar visu tiks galā veiksmīgi.

Aicinām Latvijas pilsoņus vecumā no 18 līdz 27 gadiem brīvprātīgi pieteikties valsts aizsardzības dienesta otrajam iesaukumam līdz 21. jūlijam, izmantojot vienoto rekrutēšanas platformu www.klustikaravirs.lv! 2024. gada janvāra iesaukums @LatvijasArmija tiks īstenots 3 dienesta vietās: NBS Štāba bataljonā Rīgā, Gaisa spēku Pretgaisa aizsardzības divizionā Lielvārdē un Zemessardzes 25. Kaujas atbalsta bataljonā, Vidzemē.

Dalies ar šo ziņu