Gaisa spēki rīko otro nometni Ukrainas Gaisa spēku karavīru bērniem

Latvijā
Sargs.lv
Ukrainas karavīru bērni Gaisa spēku rīkotajā nometnē
Foto: Foto: NBS Gaisa spēki

Sadarbībā ar fondu “Uzņēmēji mieram” decembrī Gaisa spēki rīko otro nometni Ukrainas Gaisa spēku karavīru bērniem. Nometnes mērķis ir apliecināt atbalstu Ukrainas aizstāvjiem un sniegt atbalstu viņu bērniem, kuri ikdienā piedzīvo kara šausmas un ikdienu pavada necilvēcīgos apstākļos.

Nometnes laikā bērniem būs iespēja atgūt dzīvesprieku un baudīt mieru, iepazīstot Latvijas kultūru un darbojoties daudzveidīgās aktivitātēs – viesoties Prezidenta pilī Rīgā, iepazīt Vecrīgu, Doma baznīcu un Latvijas Nacionālo dabas muzeju, apmeklēt tirdzniecības centru “Akropole Alfa”, izklaidēties batutu parkā “Jump Space” un mieloties picērijā “Čilli Pizza”. Viesu namā “Valteri” norisināsies dažādas radošās darbnīcas, kā arī neizpaliks ziemas aktivitātes Aizkraukles novada sporta centrā. Atelpu no vides, kur jādzīvo pastāvīgās bailēs – tas ir mazākais, ko varam viņiem sniegt.

Nometnes īstenošanā piedalās Gaisa spēku karavīri un, pateicoties ziedotāju atbalstam, tika sarūpēts viss nepieciešamais, lai nometnes dalībniekiem radītu bērnības un māju sajūtu Latvijā.

Lai arī turpmāk Gaisa spēki varētu īstenot Ukrainas Gaisa spēku karavīru bērnu nometnes, aicinām ziedot:

FONDS  ENTREPRENEURS FOR PEACE LV68HABA0551055963913

Maksājuma mērķī norādīt –ziedojums UKR GS bērnu nometnei.

Dalies ar šo ziņu